MİSYON VE VİSYONUMUZ

VİZYONUMUZ: Bilgi ve yetkinliklerini insanlık ve ülke yararına kullanan ve evrensel düzeyde fark yaratarak geleceğe yön veren yenilikçi okul olmaktır.Okulumuzda eğitimin akademik boyutuyla beraber öğrencilerin, iyi bir birey, iyi bir insan ve iyi birer vatandaş olarak yetişmeleri, gerek entelektüel bilgi birikimi gerekse kendini hayata hazırlayan bir olgunlaşma dönemi geçirmeleri amaçlanmaktadır.

MİSYONUMUZ:Çevresiyle sağlıklı ilişkiler kurabilen, kendini gerçekleştiren, yeteneklerinin farkında olan, gideceği bir üst öğrenim hakkında yeterli bilgiye sahip olan ve bu anlamda gayret gösteren, bilim ve teknolojinin farkında olan, değişim ve gelişmelere açık, milli ve manevi değerlerimizi yaşayan ve yaşatan, kendine güvenen, katılımcı, öğrenmeye istekli, sorgulayan, toplumda etkili ve nitelikli, çağdaş fertler yetiştirmektir.

15.09.2023 50

11-09-2023

Adres:
ŞEHİT JANDARMA BİNBAŞI KIVANÇ CESUR MAH. VAN DOĞUBAYAZIT 1. CAD. ÇALDIRAN MESLEKI VE TEKNIK ANADOLU LISESI BLOK NO 4 ÇALDIRAN / VAN